Fotomarketing

Foto-acties met een missie!

foto cadeau

Bij veel van onze fotoacties kiest onze opdrachtgever ervoor om een fysieke foto mee te geven aan gasten of deelnemend publiek, het is een royaal gebaar, wordt erg gewaardeerd en de kans is groot dat men de foto ergens ophangt of plaatst waardoor je dankzij de branding op de foto blijvend in beeld blijft bij je doelgroep.

Op bedrijfsfeesten is het logisch dat er fysieke foto's worden uitgedeeld, zo hoort dat op een feestje. Medewerkers of klanten ontvangen de foto's los als printje of afgeleverd in een mooi kartonnen fotokader.

merkbeleving

Je doelgroep op een actieve en plezierige wijze in contact laten komen met jouw merk? Dan is een fotoactie een uitstekend hulpmiddel en dit kan overal.
Op straat, in winkelcentra, op een beurs of festival laten bezoekers zich maar al te graag fotograferen in een grappige fotosetting.

We maken mooie funvisuals met of zonder beeldcomponenten uit bestaande beeldcampagnes, natuurlijk altijd met branding en eventuele andere communicatie.

datacollectie

De 1 op 1 marketing fase komt na het verkrijgen van gegevens van personen die hebben deelgenomen aan een fotoactie, meestal in de vorm van een mailing van nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen.

Fotomarketing heeft zich inmiddels bewezen als een krachtig middel om bezoekersgegevens te verkrijgen zodat je een hoop adressen hebt om jouw marketingcampagne op los te laten.

social media

Een deelnemer aan een Funpix fotoactie kan het leuke fotoresultaat direct per e-mail naar zichzelf versturen. Hij of zij ontvangt de foto op de smartphone compleet met social media buttons om de foto direct te delen via een favoriet kanaal naar keuze. 
Van al deze activiteiten houden we statistieken bij die je zelf live kunt inzien.

Of plaats de foto’s direct op je Facebook fanpage waar de bezoeker de foto kan liken, sharen, taggen en downloaden.

fotosites

Funpix levert ook verschillende soorten responsive fotowebsites met of zonder social media share buttons. De foto's zijn altijd makkelijk terug te vinden op fotonummer. Ook kunnen we de foto's live op facebook zetten.

Fotomarketing reikt verder dan de foto's die gemaakt worden op een evenement, de meerwaarde die de social media kunnen geven aan een fotoactie is minstens zo belangrijk. De Funpix fotosites zijn voorzien van de bekendste sociaal media buttons. Je ontvangt van ons een inlogcode tot een analytics pagina waarop je zelf 'live' alle social media sharing activiteit kan volgen. Deze service is geheel kosteloos.

teambuilding

Het maken van een teamfoto een perfect team building middel. Tijdens een intern bedrijfsevent of trainingdag, als intermezzo of actie-onderdeel van de dag. De Funpix fotograaf weet er tijdens dit  fotomoment een leuke beleving van te maken met als doel mooie pittige platen van diverse bedrijfsafdelingen en managementteams.
De fotograaf gaat veel verder dan "even op het knopje drukken". Met vastberadenheid, lef en humor wordt iedere groepsfoto een "Nachtwacht". Niemand blijft onberoerd, iedereen toont zijn passie en enthousiasme. Een geweldige groepsbelevenis met een door de deelnemers zeer gewaardeerd eindresultaat.